<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Final Cut Pro Crach Course

Denne intuitive og driftsikre Apple klippesoftware er i dag den mest udbredte med sit væld af muligheder. Dens brugere strækker sig fra private til klippere af spillefilm. Med et kamera og dette program har du redskaberne til være dit eget produktionsselskab! 
Kurset introducerer dig for programmet helt from scratch, så du på tre dage får lagt grundlaget for at kunne klippe. 
Deltagerne vil få en begyndermanual oven i hatten.

Underviser
Egon Christensen har bag sig en karriere som klipper i DR (“Troldspejlet”, ”Kaj og Andrea”, “Fuzzys værksted”, “D. 18. maj”). Egon har stået for interne redigeringskurser i DR og er i kraft af sine fine pædagogiske evner blevet fast underviser på flere af Kort & Dokumentar Filmskolens introkurser.


<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.