EVU

Velkommen til
Den Danske Scenekunstskole Efter- og Videreuddannelse

Den 1. januar 2016 blev Den Danske Scenekunstskole Odsherred og Den Danske Scenekunstskole Efteruddannelsen København sammenlagt til en fælles efter- og videreuddannelse.

Vi har til huse både på Scenekunstskolen i Odsherred og på Scenekunstskolen i København og fortsætter med at tilbyde diplomuddannelser, kurser, master-classes, arbejdsophold og recidencies. Aktiviteterne vil blive annonceret her på hjemmesiden, via vores nyhedsbrev og Scenekunstskolens Facebookside.  


Faust, photo by Jakob Carlsen.

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.